Preventive strike – Iran

EdVandaag bezocht Heer Ter Buyl een gemengd feestje van expats en locals, op het idyllische Indonesische eiland Lombok. Op het feest trof hij een Iraanse schone, genaamd  Scheherazade. Graag had hij met haar een beleefd praatje aangeknoopt, ware het niet dat hij zich realiseerde dat Iran en Nederland sinds vorige week nagenoeg op voet van oorlog verkeren. Wellicht was deze mysterieuze schoonheid wel een Iraanse Mata Hari, en zou Heer Ter Buyl onder valse voorwendselen, na een gezellig hapje en een drankje, plots het bed met haar moeten delen, terwijl hem allerhande militaire geheimen zouden worden ontfutseld.

Hoewel Heer Ter Buyl goede banden onderhoudt met de Nederlandse militaire attaché ter plaatse, heeft hij weinig inhoudelijke kennis omtrent beschikbaar wapentuig, mogelijke scenario’s die in de maak zijn om een doeltreffende aanval uit te voeren op strategische doelen in Iran, en de uiteindelijke kans op succes. De PVV ziet evenwel weinig problemen. Zij wil dat ons land, samen met andere Westerse landen de aanval inzet, zo mogelijk morgen al.  Wie die andere westerse landen zouden moeten zijn is nog niet helemaal duidelijk. De ‘mission objective’ is evenwel zonneklaar: “Via ‘an all out attack’, tezamen onze bondgenoten, moeten we onze eigen vernietiging zien te voorkomen”, zei PVV’er Wim Kortenoeven vorige week tijdens een tweede kamer debat, doelend op die gevaarlijke Iraanse kernreactor. Hij echode hiermee een oud idee van zijn ploegbaas Geert, die al in 2007 pleitte om Iran te veranderen in een parkeerplaats. Dit overigens ook tot groot genoegen van de uiterst extreme Joden in Israël.

Het mag gevoeglijk bekend zijn dat Heer Ter Buyl een ervaren piloot is, zowel in de lucht als op de grond. Ook houdt hij wel van een avontuurtje. Hij maakt momenteel zijn toestel, dat gestationeerd is op Pondok Cabe, Jakarta, gevechtsklaar, en zal spoedig, tezamen met andere flying Dutchmen, het luchtruim kiezen richting Iran, om een bommetje bij te dragen aan deze ongetwijfeld goede zaak. We zijn gegarandeerd voor de Kerst weer thuis…

Heer Ter Buyl in volle scheervlucht

Heer Ter Buyl in volle scheervlucht

This entry was posted in Ed ter Buyl, Vliegwerk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s