Over ons

TriumlogoSuomi, Siam, Insulinde, het Rijk van het Midden, Lapland!
Een driemanschap vierschaar van middelbare heren, uit hetzelfde middelmatige dorp, van dezelfde middelbare school, gemiddelden van de generatie X; alledrievier thans heerlijk woonachtig in het buitenland, drievierwerf werkzaam in niet-Nederlandse organisaties, en inmiddels met een trio kwartet niet-Nederlandse levenspartners aan hun zijde. Gedrievieren beheren zij dit blog tot leringhe ende vermaeck des volks.

Een kleurrijk bestaan in den vreemde

7 Responses to Over ons

  1. Anton Lustig says:

    Heel begrijpelijk toch, dat deze vier vrienden van lagere en/of middelbare school in Papendrecht allemaal zo ver mogelijk van dat Zuid-Hollandse gehuchtje vandaan wilden wonen? Of bent u, O Hollandse lezer, daar nog nooit geweest? Maar we kunnen het totstandkomen van dit viermans-blog ook beschouwen als iets heel bijzonders. Wie had toch immers kunnen voorzien dat het zo zou verlopen? En in ieder geval hebben deze vier zich naar de meest uiteenlopende uithoeken der aarde verspreid en is het vast de moeite waard te weten te komen wat zij daar uitspoken.

    Hier wat meer over de geschiedenis van dit viertal, geschreven toen nummer 4 zich bij de andere drie voegde, en om zichzelf voor te stellen:

    het TriumVIERaat !!

  2. sjakiez says:

    Rechtsboven de site lees ik nog ‘Triple Expat Experience’. Dat zou dan inmiddels quadruple moeten zijn denk?

    • Anton Lustig says:

      Eigenlijk wel. QXX = Quadruple Xpat Xperience? Klinkt blits en niet echt leuk eigenlijk.
      Gewoon kort TriumVIERaat of vooral Trium4aat zou ook kunnen.
      Of iets heeeel anders…, in de trant van: Papecity, we were there…
      Kan ook gewoon in het Nederlands natuurlijk, want het is (tot nu toe voornamelijk) een NL-talig blog.

  3. Ik heb er zelfs gewoond! Vandaar waarschijnlijk dat ik ook verweg ben gaan wonen. Maar ik heb wel een Nederlandse egaa. Misschien omdat ik maar anderhalf jaar in Pape city heb gewoond?

    • @Meneer,
      Tja, als je als immigrant een tijdje in Papetown verblijft krijg je natuurlijk niet die duistere bagage mee als degenen die er tegen wil en dank zijn opgegroeid. Het zou me niks verbazen als achter al die propere rijtjesgezinwoningfacades Ctulhu of IT cultussen schuilgaan.

    • Anton Lustig says:

      Met anderhalf jaar is de schade vast nog wel te overzien. Mits je ega niet uit Papendrecht komt natuurlijk 😉

  4. Pingback: Sex & Violence | Het Triumvieraat

Leave a comment