VANESSA: EEN BIOGRAFIE.

CorTruitje Heremijntijdje Gossiemijne Annewillemijn Hendrika Witteman (“Connie” voor vrienden) werd op 25, 26 en 27 juli geboren in het jaar 1951, hoewel boze tongen beweren dat Connie een ambtenaar van de burgelijke stand van Voorburg onder bedreiging met een snijbrander heeft gedwongen haar geboortejaar te veranderen naar 1983, dus laten we het erop houden dat ze “ergens tussen” 1951 en 1983 geboren is.

Connie kreeg al vrij snel veel vriendjes met name onder de onderwijzers van haar lagere school en de tienen waren dan ook niet van de lucht.

Op haar vijftiende trouwde ze met een Texaanse olieboer en vertrok tot groot verdriet van haar ouders en leraren naar Lubbock (TX) waar ze zich op Country and Western muziek stortte. In no-time -ergens tussen 1967 en 1999- scoorde ze een enorme hit met “We’ll Hang The Nigger In The Cottonwood Tree And Make Yerselves At Home”

Het huwelijk tussen de olieboer en Connie strandde toen ze aan een Blackjack tafel in Vegas de platenboer en kinder-adopteur Hans van Broekhoven ontmoette.

“Je ogen zijn als casinofiches in een stralend maanlicht” schijnt Hans in Connie’s oor gehijgd te hebben. Connie was meteen verkocht, vergokte het gehele vermogen van haar olieboer, waarna ze in Hans’ Studebaker 53 doken om vervolgens naar het dichtsbijzijnde vliegveld te scheuren een het vliegtuig naar Amsterdam te nemen.

In Nederland veranderde Connie haar naam in “Vanessa” en nam meteen een plaat en contact op met een plastisch chirurg. De plaat heette “Do Me Baby, Do Me Now” en haar nieuwe borsten heetten Code Red en Code Orange, een idee van Hans.

Kort daarop trouwde het stel en in de loop der jaren adopteerden ze allerlei zaken, waaronder veel, heel veel kinderen. Hits bleven echter uit en het duurde dan ook niet lang, ergens tussen de zeventien jaar en drie dagen, voordat Vanessa, die inmiddels weer Connie heette, een Beauty Park begon nabij de bossen van Koeterloo.

Connie (Kannie was meer van toepassing geweest)De onderneming werd echter na twee jaar gesloten nadat de overheid illegale dumping van rimpels, kontvet en kraaiepoten had geconstateerd op het terrein van het bedrijf.

Vandaag de dag is Vanessa actief in de kinderuitlaathandel.

“Het loopt als een kierewier” liet de ex-sexbom onlangs weten in de Prive.

Advertisements
This entry was posted in Biografie, Cor Verhoef and tagged . Bookmark the permalink.

21 Responses to VANESSA: EEN BIOGRAFIE.

 1. Glaswerk says:

  😉

  Bij de weg: is Vanessa tegenwoordig helemaal geplastificeerd?

 2. Cor Verhoef says:

  @Glaswerk,

  Naar die foto te oordelen wel. Ze was toen ergens tussen de negenendertig en de zestig.

 3. Antoinette says:

  Tjee, dan zou Vanessa van dezelfde jaargang [1951]zijn als ik.:-)
  Maar als ik een een mooie pruik koopm mij eens goed onderhanden laat nemen, zou ik er ook zo kunnen uitzien:-)

 4. Het enige wetenswaardige dat ik mij aangaande Vanessie herinner is dat ze een blote fotoreportage had in (als ik het wel heb) de Nieuwe Revu, waarbij de tekst stond, en ik citeer: “Binnenkort door haar foto’s zangeres”! Dat somt voor mij deze ariest volledig op.

 5. Ivy (Heyta) says:

  Een verhelderend inkijkje in de glamourwereld.

  Vooral die gemorste kraaienpootjes spreken tot de verbeelding ;-))

 6. Cor Verhoef says:

  @Antoinette,

  Je bent tien keer mooier dan die buikspreekpop Vanessa.

  @Paul,

  Wij vallen nu eenmaal niet op platinablond. En van Cup FFF krijg ik verplettervrees…

  @Heyta,

  Ik heb nachten doorgehaald met Connie, voordat ik dit blog kon schrijven. Reusachtige borsten gaan al vrij snel stierlijk vervelen, vooral wanneer je van die kleine handjes hebt, zoals ik 😉

 7. Prachtige biografie. Heette die olieboer niet toevallig, Tommie uit Tennessee?

 8. sprakeloosid says:

  ontroerend die fanverhalen, wat onderscheid kontvet van andere vetten?

 9. VSp says:

  Als je ‘Vanessa’ omdraait, is het in Japan, phonetisch, een lekker visgerecht.

 10. Anton says:

  Lachen! Die Vanessa heeft in onze puberjaren, ondanks haar gebrek aan talent, toch een onuitwisbare indruk achtergelaten, rara hoe zou dat komen. Toch fijn dat jij alles omtrent haar toch nog even goed uitgezocht hebt, Cor.

  @ sprakeloos:
  Over kont- en andere vetten moet je in Cor’s stuk over een ex van Ron Brandsteder lezen (zie zijn bio in dit triumviraat-blog); die maakte er helemaal een potje van.

 11. sprakeloosid says:

  @anton, wil ik dat weten, ik moet zo koken misschien vanavond.

 12. Lasja says:

  ze moet sinds haar platieke behandeling altijd uit de win gaan staan omdat haar lippen anders zo wapperen 😉

 13. Lasja says:

  ja dat heb je er van als je te stnel typt…er moet nog een s tussen de a en de t en een d achter de n ;))

 14. ceesincambodja says:

  Goedemorgen Cor!

  Nee, ik heb mijn spullen (paspoort, iMac, Nikon, cd’s, enz.) nog steeds niet terug want (hou je vast!) de sleutelbeheerder van de opslagruimte in de rechtbank is met vakantie!!!
  Mijn beproevingen zijn dus de wereld nog niet uit.
  Het is me gelukt om een wordpressje te maken maar verder moet ik als een volslagen digibeet opnieuw beginnen. Ik kan nergens vinden hoe ik mijn eigen blog kan opmaken. Jij?
  Wa’s je telefoonnummer? Wa’s je mail? Skype? (Ik ben alles kwijt.)
  En verder zit ik tegen een instorting aan (misselijk, duizelig, overal bulten, en ook nog eens kiespijn.) Ik kan niet in mijn bank want in NL hebben ze (ING) de formulieren (wachtwoordwijzigen?) naar een verkeerd adres gestuurd!
  Dus…

  HELLUP!

  Warme groet,
  Cees

  • Cor Verhoef says:

   Ha Cees,

   Tje de draad weer oppakken zal lastiger zijn dan je aanvankelijk vermoedde. Maar het belangerijkste is: Je bent vrijgesproken. Onschuldig. Iets waar ik nooit ook maar een nano-seconde aan getwijfeld heb.
   Over de draad oppakken gesproken; wij moeten ook de draad weer oppakken:

   Mijn tel nr.

   +66824504021

   Voor onze Skype sessies ben ik te vinden onder: mr.cor916

   Wat Lydie en de smurf betreft. Ik zou nog niet eens over dit tweetal heen pissen wanneer ze in de fik zouden staan. Serieus. Laat ze. Kleine mensjes.
   Mislukt vanaf dag 1. Treurig eigenlijk.

   Cees,

   Ik heb me geprobeerd te verplaatsen in jou na je vrijlating. Dingen zullen niet meteen lopen zoals je ze graag zou zien. Verder gaan vereist veel kracht.
   Maar na deze beproeving kan niets meer stuk.
   Ik hoop zo snel mogelijk met je aan te telefoon te zitten. Zodat we kunnen bijlullen. Ik heb, zoals je wellicht al begreep, geen reet meegemaakt. Althans niets om een boek over te schrijven 🙂

   Stuur me een mailtje voor een Skype date 😉 Ik check elke dag mijn diverse accounts.

   Hete omhelzing 😉

   PS; is het bij jou ook weer zo heet?

 15. ceeschamuleau says:

  Nee, hier valt het eigenlijk wel mee, al ben ik natuurlijk erger gewend…
  Wat dat bellen en skypen betreft, ik wacht nog steeds op mijn iMac, mijn telefoon, paspoort, enzovoort. Alles ligt nog in de opslag van de rechtbank. Met zijn handen op het hart en in het vuur beloofde mijn advokaat dat ik alles al de volgende dag terug zou krijgen. We zijn nu 10 (TIEN) dagen verder en ik heb nog niks! De beheerder van het hok is op vakantie! Je gelooft het toch niet! Ligt het aan mij of aan mij? Yes, verder leven vereist op deze manier kracht, daar heb je gelijk in Cor.

  Ook ik wacht met smart op een skype-afspraak. (Een ticket Bangkok lijkt me in dit apenland sneller…)

  Groet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s