PRACHTIGE DAMES MET PRONTE PENISSEN…

CorWanneer Ray, een vriend en voormalig medebandlid uit Rotterdam die, mijn voorbeeld volgend, elf jaar geleden eveneens neergestreken is in de Stad der Engelen en ik een terrasje pakken, dan klinkt het vroeg of laat; “zo, dat is een mooie dame”, uit een onzer kelen. Uit de andere keel klinkt dan vaak; “da’s een kerel, man”.

Vreemde conversatie? In het geheel niet. In dit land dragen de mooiste vrouwen, behalve een handtasje en hakken, soms een penis.

Transsexualiteit is in Thailand net zoiets als rijst; een alledaags verschijnsel. Transsexuelen en travestieten, ook wel ‘ladyboys’ of ‘katoeys’ genoemd, zijn hier de derde sexe en er is niemand die ook maar een wenkbrauw optrekt wanneer men bij het kopen van een buskaartje geholpen wordt door een oogverblindend vrouwelijk verschijnsel, wiens enigszins opdringerige adamsappel het enige tastbare bewijs vormt dat de dame in kwestie een plasser heeft (gehad).

PlooyPoy, een televisiepersoonlijkheid die haar adamsfruit op sterk water heeft staan. Op haar nachtkastje…

“Gehad”? Maar natuurlijk! Thailand is een land waar ombouwoperaties aangeboden worden tegen afbraakprijzen. Voor 1600 luttele dollartjes is iedereen die maar wil de trotse bezitter van 2 kloeke borsten en een strakpassende vagina. Kom daar maar eens om in Amsterdam of New York,. waar je toch al gauw tussen de 7000 en 20.000 greenbacks neertelt voor dezelfde waar.

‘Waar komt die natuurlijke acceptatie van de derde sexe toch vandaan?’ zullen kritische lezers zich wellicht afvragen. Op dat antwoord zijn heel wat Westerlingen gepromoveerd, maar het antwoord vereist geen lijvig proefschrift: de afwezigheid van verstikkende dogma’s ontsproten uit het good old christendom waar Nederlanders en andere grootneuzen tot op de dag van vandaag mee worstelen. Thailand is een Boeddhissch land en Boeddha repte met geen woord over zondige herenliefde. Hij had wel wat anders aan zijn hoofd.

In landen als Nederland en Spanje mogen homo’s trouwen en hebben rechtsgelijkheid verworven, maar van acceptatie kun je moeilijk spreken. Dat kan elke man in die landen die in het verkeerde lichaam geboren is, testen door in een jurk met make up op een sollicitatiegesprek te verschijnen. Fat chance baby!

Zoniet in Thailand. Hier werken ‘katoeys’ op ministeries, scholen, banken, etc en sommige staatscholen hebben aparte toiletten voor de ladyboys, die in het leven geroepen zijn door de schooldirectie omdat dat voor iedereen een vorm van ongemak wegneemt.

Nong ThoomNong Toom…

Een aantal jaar geleden verscheen de film ‘Beautiful Boxer’, een gedramatiseerde Thaise productie over de Ladyboxer Nong Toom, een ‘katoey’ die zich in de hogere regionen van de Thaibox competities had opgewerkt. Zij was geboren als een jongetje, maar was allerminst tevreden met het speelgoed waar zij door moeder natuur mee uitgerust was. Haar stormachtige carriere in de Muay Thai ring stelde haar financieel in staat om sexoperaties te ondergaan om uiteindelijk in de ring te verschijnen als een adembenemende schoonheid die haar tegenstanders keer op keer in het canvas deed knagen…

Wellicht ontmoet Jan Peter Balkenende Nong Toom nog eens. Het is wel te hopen dat hij zijn handen thuis kan houden.

Advertisements
This entry was posted in BKK Calling, Cor Verhoef and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to PRACHTIGE DAMES MET PRONTE PENISSEN…

  1. Er is nu een luchtvaartmaatschappij die katoeys inzet als stewardessen: PC Air. Of ze ook muay thai experts zijn, is niet bekend.

    • cor verhoef says:

      PC Air inderdaad. Als ik ooit een keer moet vliegen in Thailand, ga ik met die maatschappij. Krijg je een top-service. Voor vele katoeys is air hostess een droombaan. Reken maar dat die hun best doen om het luchtvee een beetje naar de zin te maken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s